Bestel nu bij Educadora

In het kader van onze samenwerking met Educadora webshop mogen wij een aantal zaken uittesten of laten uittesten. De laatste week hadden we het al even over de ‘Infinity cube’.

Vandaag gaat het toch op een variant die ik zelf in beide categorieën beschouw. De Mohdoh putty, dat is een soort klei die door het kneden een aroma loslaat. Ik had de eer om de Mohdoh Time Out te testen met de aroma’s van Ylang Ylang, Rosewood, Jasmine en Lavendel. Best een unieke combinatie van aroma’s maar net over die combinatie gaat de essentie van Mohdoh aromatherapie.

De combinatie van de verschillende aroma’s zorgen voor een specifieke geurwaarneming, die bij mij invloed had op mijn stress en onrust. Op deze momenten nam ik de tijd om minutenlang met de putty te zitten spelen, kneden dat de aroma’s zachtjes verspreid werden. Een 5 a 10 minuutjes was ruim voldoende om terug tot rust te komen. Aan de hand van de intensiteit van deze putty kan je deze gemakkelijk 30 keer gebruiken tot deze aroma’s helemaal uitgewerkt zijn. Bij intensief gebruik kan het aantal keer natuurlijk lager liggen. Maar ik vind dat de prijscategorie van deze producten ten opzichte van de kwaliteit dat je terug krijgt aan de goedkopere kant ligt. En dat is een positief gegeven. Zo word deze nieuwe manier laagdrempelig en is het voor iedereen een aanrader om het te proberen. Ook de leuke en kwaliteitsvolle verpakking maakt het ook een meerwaarde dat je het overal mee kan nemen. Als je dan een moeilijk moment voor je krijgt kan je onmiddellijk je putty bovenhalen, kneden en ontspannen.

Voor mij had dit een gevoel van diepe ontspanning, dit is ook waarom ik het iedereen ook graag aanbeveel om deze nieuwe manier ook te ontdekken!

Gebruik bij bestelling zeker de kortingscode ASSBE10

BBESTEL NU JE PUTTY EN TEST HET ZELF UIT

  • Gerelateerde berichten
Auteur gegevens
Stichter | Autisme België

Wesley is een belangrijke schakel achter het initiatief van Autisme België. Dit start vanuit de eigen diagnose ASS. De doelstelling is om lotgenoten, personen die in contact komen met autisme een hand te rijken. Dit door juiste informatieverschaffing, gedeelde verhalen. Wesley is ook Expert in marketing en communicatie.