Project omschrijving

VZW Metgezel

Metgezel vzw, je trouwe partner voor vakanties en vrije tijd Corona maatregelen 2020: klik hier voor aangepast aanbod en veelgestelde vragen! Bij Metgezel organiseren we het hele jaar door MEHA vakanties voor mensen met een beperking.

LEER MEER

Metgezel organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking, mensen met N.A.H. en mensen met A.S.S. al dan niet met een bijkomende verstandelijke beperking. Vakanties gaan door in kleine groepjes van 3 tot 5 deelnemers per midweek. We hebben het hele jaar door een aanbod.

Specifiek voor de doelgroep mensen met A.S.S. hebben we voor volwassenen (vanaf 21 jaar) een aantal vakanties voor 3 deelnemers. Meestal gaan deze vakanties door in de Kleppe in Brakel van maandag tot vrijdag. (iets grotere zorgvraag)

Voor kinderen en jongeren organiseren we 1x / jaar een midweek samen met onze partner WVA (Westhoek Vrije Tijd Anders uit Ieper) in de Zeekameel in Lombardsijde. Dit voor de leeftijd van 12j tot 35j. Hier gaat het om een grotere groep van max. 15 deelnemers.  (zorgvraag niet te groot)

Al onze andere vakanties staan ook open voor mensen met A.S.S. met bijkomend een verstandelijke beperking maar waarvan de zorgvraag niet te groot is.

Onze vakantiegangers

  • mensen met een verstandelijke beperking
  • mensen met een lichamelijke beperking
  • mensen met autisme
  • we hebben ook  arrangementen in combinatie met mantelzorgers of gezin

We hebben formules waarbij je 24/24 u begeleid wordt in kleine groep of  formules ‘op maat‘ met begeleidingspakketten

Onze unieke vakantie troeven

  • persoonlijke aanpak
  • aanbod op maat van je wensen en behoeften
  • uniek: kleine groepjes van 3 tot 5 mensen

Voordelig op vakantie bij Metgezel ?

Je kan je op een last-minute lijst registreren. Zo kunnen wij je contacteren als er vrije plaatsen zijn.

AANMELDEN KAN ZO

Contact

vzw Metgezel
Bulskampstraat 24
B-8630 Veurne

info@vzwmetgezel.be

www.vzwmetgezel.be