Project omschrijving

De Lovie vzw

De Lovie vzw is een sociale organisatie actief in heel de Westhoek. Zowel aan huis als in onze locaties, ondersteunen wij kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Samen met hen, en wie voor hen belangrijk is, bouwen we aan kwaliteit van leven en een sterk netwerk verweven met de samenleving. Meer info vind je op www.delovie.be Volg je ons al op Facebook en Instagram?

LEER MEER

De Lovie vzw vertrekt vanuit de vraag van de persoon en probeert zo de gepaste ondersteuning te organiseren.

Visie

Wij gaan voor een wereld waarin eenieder zichzelf kan zijn, mens onder de mensen, en van betekenis voor de ander. Wij gaan voor een wereld waarin eenieder zijn eigen weg kiest, waarbij wat hij kan, wordt versterkt, om te bereiken wat hij wil. Wij gaan voor een wereld waarin iedereen evenwaardig is, een zinvolle plek heeft en zich verbonden voelt met de ander. Wij bouwen aan een netwerk waar samen sterk maakt, gedeelde zorg, gedeelde waarden, met respect en in vertrouwen. Wij bouwen aan een netwerk van professionelen en vrijwilligers die werken met hart, hoofd en handen en vooral veel goesting. Wij bouwen aan een organisatie waarin kwaliteit van leven voorop staat, gewoon als het kan, bijzonder als het moet. Wij bouwen aan een organisatie die veilig en vertrouwd is om te leven, wonen en werken verweven met de samenleving. Wij bouwen aan een organisatie die stimuleert en uitdaagt, waar ruimte is voor groei en voor genieten van wat goed is. Wij bouwen aan een organisatie die blijft zoeken, durft dromen, duurzaamheid en innovatie omarmt en vertrouwen heeft in de toekomst.

Organisatie

De Lovie vzw is een sociale organisatie die ondersteuning biedt aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke handicap of andere beperking. Ook mensen met bijkomende noden als gevolg van een autismespectrumstoornis, psychische kwetsbaarheid, medische of fysieke problematiek, dementie … kunnen bij ons terecht.

Wij zetten in op flexibele ondersteuningsvormen op maat van de zorgvrager en zijn netwerk:
van mobiele begeleiding (Mobius) tot continue ondersteuning 24/24u.

De Lovie streeft naar duurzame, kwaliteitsvolle en innovatieve dienstverlening. Dit betekent onder meer: een dynamisch personeelsbeleid, processen optimaliseren, samenwerken met partners binnen en buiten de sector en regionale overheden.

Voor wie?

De Lovie vzw biedt ondersteuning aan kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen.
Afhankelijk van de vraag zijn verschillende ondersteuningsvormen mogelijk alsook combinaties met mantelzorg, thuiszorg of andere organisaties. Ook de duur kan sterk variëren: van even op adem komen of tijdelijke praktische hulp tot langdurige ondersteuning.

Voor meer informatie bezoek de pagina van De Lovie hier, of contacteer ons via socialedienst@delovie.be of op het tel. nr. 057 334 965.

AANMELDEN KAN ZO

Contact

De Lovie vzw
Krombeekseweg 82
8970 Poperinge

057 334 965
info@delovie.be
www.facebook.com/deloviepoperinge

logo De Lovie