Loopbaanbegeleiding

Je vind niet de juiste job, je weet niet waar uw sterktes liggen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Lees meer

Wat is het?

Een loopbaanbegeleiding is bedoeld voor alle mensen die werken maar die met vragen zitten rond hun loopbaan. Ze helpen je bij het heroriënteren van je loopbaan. Men zoekt naar de jobs die het best bij je passen. Men stelt een actieplan op om de keuzes succesvol uit te voeren. De begeleiding op maat gebeurt totaal los van je huidige werkgever.

Voor wie?

Een centrum voor loopbaanbegeleiding is er voor personen die werken maar met veel vragen zitten rond hun loopbaan. Ondermeer mensen met een arbeidshandicap krijgen extra aandacht. Je bent op het moment van je vraag werkende als arbeider, bediende of zelfstandige en hebt minstens één jaar werkervaring (dit hoeft niet aaneensluitend te zijn).

Hoe aanmelden?

Je kan bellen of mailen voor een afspraak. Je vindt alle contactgegevens op de website van de VDAB. Je kan een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Uiteraard zijn er naast de VDAB ook tal van andere opties voor loopbaanbegeleiding. Dan denken wij zoal aan intrim kantoren die hier ook ondersteunend kunnen werken. Heb je interesses binnen software testing, software ontwikkelaar of consultant kijk dan ook zeker even naar Passwerk

Hieronder een aantal links naar andere loopbaanbegeleiding initiatieven:

A-Lissome | Your CoachSkill Builders |