In onze eerste vlog geeft de stichter van Autisme België een kijk op zijn verhaal. Toen Wesley de diagnose autisme kreeg viel er heel wat op zijn plaats, en werden dingen ook logischer.

Maar er was ook een keerzijde aan Wesley zijn verhaal naast autisme kreeg hij ook de diagnoses BPS en PTSS. Deze komen vaak voor onder de bevolking en is meestal het gevolg van een gebrek van basisbehoeften in de kindertijd. Voor Wesley zijn de andere diagnoses en autisme samen een uitdaging. Want de diagnoses uiten zich niet afzonderlijk maar deze interacteren ook met elkaar.

Graag meer hierover? Bekijk zeker onze vlog en bezoek onze website.

Op zoek naar extra tools die het leven met autisme aangenamer maken? Bezoek zeker onze partner Educadora webshop www.educadora-webshop.nl

Of voor de aangepaste kledij voor hooggevoelige kinderen bij SAM www.samsensoryclothing.com

WIl je graag onze inspirerende blog lezen? Bekijk dan zeker onze website.

VRAGEN?
e: vraag@autisme-belgie.be

VOLG ONS OOK OP:  FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTERYOUTUBE

  • Gerelateerde berichten
Auteur gegevens
Stichter | Autisme België

Wesley is een belangrijke schakel achter het initiatief van Autisme België. Dit start vanuit de eigen diagnose ASS. De doelstelling is om lotgenoten, personen die in contact komen met autisme een hand te rijken. Dit door juiste informatieverschaffing, gedeelde verhalen. Wesley is ook Expert in marketing en communicatie.